Pravno obaveštenje

Veb portalima www.gmi.si, www.gemicro.hr i www.gemikro.rs upravljaju kompanije koje su u sastavu grupe Globus Marine International.

Svi podaci, informacije, slike, proizvodi i drugi sadržaji, dostupni na ovim web portalima, zaštićeni su autorskim pravima. Zabranjena je svaka modifikacija, kopiranje, distribucija, prikaz, prodaja, prenos, objavljivanje, licenciranje, upotreba u komercijalne ili javne svrhe i konverzija u izvedene proizvode bez prethodnog odobrenja Globus Marine International.

Globus Marine International redovno proverava i vodi računa o tačnosti svih podataka i informacija koje se nalaze na njihovim web portalima. Sadržaji web portala su samo u informativne svrhe.

Korišćenje web portala www.gmi.si, www.gemicro.hr i www.gemikro.rs je na sopstveni rizik. Globus Marine International ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem web portala. Isto važi i za sve ostale portale kojima se pristupa preko hipertekstualnih veza objavljenih na našim web portalima. Povezujete se sa takvim sajtovima na sopstveni rizik. Globus Marine International ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj web lokacija dostupnih preko takvih veza.

Globus Marine International zadržava pravo nenajavljenih promena na web portalu. Izvinjavamo se zbog eventualnih grešaka.