Pravna obavijest

Web portalima www.gmi.si, www.gemicro.hr i www.gemikro.rs upravljaju društva unutar grupe Globus Marine International.

Svi podaci, informacije, slike, proizvodi i drugi sadržaji dostupni na ovim web portalima zaštićeni su autorskim pravima. Zabranjena je svaka izmjena, kopiranje, distribucija, prikaz, prodaja, prijenos, objavljivanje, licenciranje, korištenje u komercijalne ili javne svrhe i pretvorba u izvedene proizvode bez prethodnog odobrenja grupe Globus Marine International.

Globus Marine International redovito provjerava i brine o točnosti svih podataka i informacija koji se nalaze na njihovim web portalima grupe. Sadržaji web portala su samo u informativne svrhe.

Korištenje web portala je na vlastitu odgovornost. Globus Marine International ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem web portala. Isto vrijedi i za sve ostale web portale kojima se može pristupiti putem hipertekstualnih poveznica objavljenih na web portalima www.gmi.si, www.gemicro.hr i www.gemikro.rs. Poveznice na te stranice radite na vlastitu odgovornost. Globus Marine International ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj web stranica dostupnih putem tih poveznica.

Grupa Globus Marine International zadržava pravo nenajavljenih promjena na web portalu. Ispričavamo se za eventualne pogreške.