NOVA.Online - Novi web portal za vaše klijente

Predstavljamo NOVA.Online, naš inovativni web portal koji će poboljšati korisničko iskustvo u svijetu financiranja. Dizajnirali smo ga s ciljem da vašim klijentima omogućimo jednostavan i efikasan pristup njihovim financijskim podacima.

NOVA.Online donosi mnoge prednosti koje će olakšati korištenje i poboljšati iskustvo vaših klijenata:

Moderna tehnologija
NOVA.Online je baziran na najnovijim tehnološkim platformama što omogućuje visoke performanse, pouzdanost i brzinu rada.

Responzivni dizajn
Naša aplikacija je potpuno prilagodljiva i prilagođava se različitim uređajima kao što su računala, tableti i pametni telefoni. Vaši klijenti moći će pristupiti svojim podacima bilo gdje i bilo kada.

Sučelje prilagođeno korisniku
NOVA.Online može se pohvaliti intuitivnim sučeljem koje je jednostavno za korištenje. Vaši klijenti će brzo i jednostavno pronaći i pristupiti informacijama koje žele.

Napredne vizualne kontrole
Uključili smo profesionalne vizualne kontrole koje će poboljšati transparentnost i korisničko iskustvo vaših klijenata.

Povećana sigurnost
Zaštita podataka je naš prioritet. NOVA.Online uključuje napredne sigurnosne mjere uključujući mogućnost dvofaktorske autentifikacije (2FA), provjeru kontakt podataka i posebnu aplikaciju za administraciju sustava. Na taj način moći ćete osigurati zaštitu podataka vaših klijenata u svakom trenutku.

Nove funkcionalnosti
NOVA.Online također donosi nove funkcionalnosti koje će olakšati upravljanje i pristup podacima o financiranju. Sustav omogućava više aplikacija za svakog korisnika, a klijenti mogu podnijeti i zahtjeve za promjenu matičnih podataka, dostavu dokumenata, promjenu kontakt podataka i pripremu ponude za prijevremenu otplatu.

Trenutno je u tijeku faza testiranja NOVA.Online s odabranim poslovnim partnerima, a u budućnosti ćemo razvijati i funkcionalnosti za prodavače i prodajne mreže.

Veselimo se što ćete imati priliku isprobati prednosti NOVA.Online. Kontaktirajte nas za više informacija.

NOVA.Online - Novi web portal za vaše klijente Natrag