NOVA.Studio - NOVA GENERACIJA INFORMACIJSKOG SISTEMA DONOSI BROJNE PREDNOSTI

Prednosti novog sistema

Razvijamo novu generaciju našeg informacijskog sistema za upravljanje leasingom i financiranjem, koji će postupno zamijeniti postojeći sistem NOVA.Core. Nova generacija pod nazivom NOVA.Studio donosi niz poboljšanja na području tehnologije, sigurnosti, stabilnosti, izgleda i upotrebljivosti sistema.

Glavna prednost NOVA.Studio sistema je uvođenje novog korisničkog sučelja koje će pružiti moderno i atraktivno korisničko iskustvo. Sve maske za unos prilagodit će se razlučivosti zaslona, ​​što će omogućiti bolje korisničko iskustvo. Pritom ističemo da se poslovna logika i baza podataka najvećim dijelom neće mijenjati, što znači da će se novi sustav moći instalirati na postojeću infrastrukturu bez potrebe za migracijom podataka.

NOVA.Studio donosi i pojednostavljeno korištenje jer će objedinjavati pet postojećih modula i zahtijevati samo jednu prijavu.

Vremenski okvir uvođenja novog sistema

Novi sistem postupno ćemo uvoditi našim korisnicima,  svaki modul zasebno, dok ćemo istovremeno obustavljati razvoj postojećeg NOVA.Core sistema.

Sljedeći moduli su trenutno razvijeni i dostupni korisnicima:

  • FA - osnovna sredstva,
  • APP - automatski platni promet i
  • SS - posebne obrade.

Započeli smo razvoj i sljedeća dva modula:

  • GL - financijsko knjigovodstveni paket s glavnom knjigom
  • LE – upravljanje leasingom i financiranjem

Ove godine svim korisnicima u testnom i produkcijskom okruženju želimo instalirati novi FA modul - osnovna sredstva. Zamjena ovog modula bit će jednostavna za naše korisnike, a istovremeno će im omogućiti da se upoznaju s novim okruženjem i testiraju rad novog sistema na ograničenom rasponu funkcionalnosti.

Sljedeći korak bit će instalacija novog APP modula - automatski platni promet.

 

NOVA.Studio - NOVA GENERACIJA INFORMACIJSKOG SISTEMA DONOSI BROJNE PREDNOSTI Natrag